Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet

Arrangement

Online konference: BizMedia Design 2020

BizMedia Design konferencen byder i år på oplæg fra Peter Svarre om designerens rolle i en AI-verden og fra Kristian Bernth om, hvordan vi fortsætter den digitale transformation på den anden side af coronakrisen, og så er der mulighed for at stifte bekendtskab med studerende fra oplevelsesdesign og interaktive digitale medier.

Tidspunkt

18.06.2020 kl. 08.30 - 12.00

Beskrivelse

Grundet COVID-19 har vi valgt at afholde årets BizMedia Design konference i et digitalt format. Konferencen er gratis, og du vil som altid have mulighed for at høre prominente oplægsholdere stille skarpt på aktuelle temaer.

For sjette år i træk vil BizMedia Design også give mulighed for at stifte bekendtskab med studerende på Cand.IT uddannelserne Oplevelsesdesign og Interaktive Digitale Medier. Det bliver et andet format end tidligere, men der vil være faglige oplæg med de studerende og som noget nyt i år bliver der også arrangeret virtuel matchmaking. Så hvis man står og mangler en mulig praktikant, studentermedhjælper eller måske endda kommende medarbejder, vil der være rig mulighed for stifte bekendtskab med de studerende, og høre hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Du kan se en video fra sidste års BizMedia Design her.

Til den digitale udgave af BizMedia Design kan du høre spændende oplæg fra Peter Svarre og Kristian Bernth.

Læs mere på invio-net.dk

Pris

Gratis - tilmelding påkrævet.

Arrangør

BizMedia Design arrangeres af Invio og KDM Studienævnet og støttes af IT-Vest.

Adresse

Online via Zoom

Det Humanistiske Fakultet | Aalborg Universitet | Kroghstræde 1, 2. sal | 9220 Aalborg Øst
Telefon: 9940 9940 | hum@aau.dk | CVR nummer: 29102384 | EAN nummer: 5798000420595