Confucius Institute og Institut for Læring og Filosofi på fælles studietur til Beijing

En stor delegation fra det kinesiske kulturudvekslingsinstitut, Confucius Institute, er i disse dage på studietur i Beijing sammen med Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet. Formålet med turen er at afdække nye muligheder for samarbejde, specielt inden for skole og dagtilbudsområdet.

Lagt online: 14.09.2018

Confucius Institute og Institut for Læring og Filosofi er i netop nu på besøg i Beijing, hvor de bl.a. besøger vores samarbejdsuniversitet, Beijing Normal University, samt en række skoler og dagtilbud.

I alt 13 personer fra Confucius Institute samt institutledelse og forskning fra Institut for Læring og Filosofi deltager i studieturen. Fra Confucius Institute deltager Niels Erik Lyngdorf og Beili Xiang.

Fra Aalborg universitet i København deltager Morten Misfeldt, Anders Kristian Munk og Bent Egberg.

Fra Aalborg Universitet i Aalborg deltager Eva Brooks, Lars Bang Jensen, Julie Borup Jensen, Maja Højslet Schürer, Helle Gjerløv Møller, Annemette Helligsø, Annette Lorentsen og Lone Stoustrup.

Confucius Institute har stået for tilrettelæggelsen af programmet for studieturen.

Telefon: 9940 9940 | Telefon (studerende): 9940 9608 | humsamf@adm.aau.dk | Webkontakt: web-humsamf@adm.aau.dk
CVR nummer: 29102384 | EAN nummer: 5798000420595