Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet

AAU igen kåret for at levere verdens bedste undervisning

AAU igen kåret for at levere verdens bedste undervisning

Aalborg Universitet (AAU) stryger ind i topti på den vigtigste rangliste for verdens universiteter og deres bidrag til FN’s verdensmål, Times Higher Education Impact. Og igen i år bliver AAU’s tilgang til undervisning og forskning i uddannelse vurderet som verdens bedste.

Verdens bedste undervisning og forskning i uddannelse findes på Aalborg Universitet (AAU). I hvert fald ifølge den anerkendte rankingliste, Times Higher Education Impact, over de universiteter, der bidrager mest – bedst – til at opfylde FN’s 17 verdensmål. Her indtager AAU for andet år i træk en fornem førsteplads for verdensmål 4, der handler om kvalitetsuddannelse. Derudover er AAU i år placeret på en andenplads på verdensmål 6 om rent vand og sanitet. Samlet set er der også positive nyheder for AAU, for universitetet er gået fra en 23. plads i 2020 til en sjetteplads i år.

I alt 1.115 universiteter fra hele verden sender data til Times Higher Education Impact. Ud over AAU er det fra Danmark  SDU, som ligeledes er gået frem på rankinglisten.

Yderligere information:

- Find den komplette rankingliste fra Times Higher Education Impact

- Læs mere om ranking på AAU

- Læs historier om forskningsprojekter, der beskæftiger sig med bæredygtighed

Casehistorier

Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet | Aalborg Universitet | Fibigerstræde 5 | 9220 Aalborg Øst
Telefon: 9940 9940 | ssh@aau.dk | CVR nummer: 29102384 | EAN nummer: 5798000420595